Vacature medewerker planning

De Testpsycholoog verzorgt kinder- en jeugdpsychologie. Ons werk bevindt zich op het snijvlak van onderwijs en zorg. We zijn een informele organisatie met een fijne werksfeer en goede omgang met elkaar. Momenteel zijn we met 12 personen verspreid over meerdere locaties in het land. De zorgadministratie inclusief planning wordt verzorgd in Oss. Door groei van de organisatie hebben wij plaats voor een medewerker planning ggz/zorg.

Deze vacature is gesloten.

De selectieprocedure is gestart. Reageren is niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Samen met de medewerker zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor het hele proces van zorgadministratie en logistiek. Jouw belangrijkste taak hierbij is het plannen van de afspraken tussen diagnostici/ behandelaren en cliënten. Onze teamleden werken verspreid over het land en ook onze zorgregio’s zijn verspreid over het land. Een efficiënte indeling van de agenda’s kan dan ook een hele puzzel zijn. Je doel is om het hele proces van ondersteuning van cliënten en medewerkers vlekkeloos te laten verlopen, van intake tot evaluatie. 

Je functie in het kort:

  • Je bent eerste aanspreekpunt bij aanmelding;
  • verzamelt dossiers bij aanmelding en controleert op volledigheid;
  • boekt afspraken in agenda’s/roosters en/of richt agenda’s/roosters in;
  • verzamelt en verwerkt gegevens in diverse administratieve systemen;
  • verzamelt en archiveert dossiers na afronding zorgtrajecten.

Wat vragen we van je

Een relevante opleiding op tenminste MBO4+ niveau. Goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt snel schakelen, overzicht houden en oplossingsgericht denken. Administratief sterk zijn is belangrijk en je werkt heel secuur. Je bent dienstverlenend ingesteld en blijft altijd vriendelijk in woord en gebaar naar medewerkers en cliënten. Je werkt graag in een klein team. Het is een pré als je affiniteit hebt met zorg en met onze doelgroep, ervaring hebt met een Electronisch Patiënten Dossier en/of administratieve ervaring hebt in een GGZ-omgeving.

Wat bieden we je

Het betreft een functie voor 16 tot 36 uur in de week in een tijdelijk contract met uitzicht op een vervolgcontract of een vaste aanstelling. Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal € 1893,- en maximaal € 2815,- per maand (functiegroep 35) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

Solliciteren

Contactpersoon voor deze functie is psycholoog Marcel Jansen, eigenaar De Testpsycholoog. Je reactie kun je per email sturen naar mjansen@detestpsycholoog.nl. Telefonisch kun je informatie inwinnen over de functie bij orthopedagoog Roby Habets, (0412) 250034. 

Publicatiedatum 4 mei 2022. Wacht niet te lang met solliciteren, we willen in mei sollicitatiegesprekken plannen en mogelijk sluiten we de procedure bij voldoende belangstelling. DE SELECTIEPROCEDURE IS BEGONNEN. REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK.

Ons adres te Oss: Anton Jurgenshuis, Schadewijkstraat 8.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.