Vacature basis psycholoog of orthopedagoog

Standplaats Zoetermeer

Wegens gestage groei hebben wij ruimte voor een nieuwe collega. Word jij dit?

De organisatie

De Testpsycholoog verzorgt kinder- en jeugdpsychologie. Ons werk bevindt zich op het snijvlak van onderwijs en zorg. We zijn een informele organisatie met een fijne werksfeer en goede omgang met elkaar. Momenteel zijn we met 12 personen verspreid over meerdere locaties in het land. Vanuit Zoetermeer verlenen we jeugdhulp in met name de regio Haaglanden.

Functieomschrijving

De functie bestaat voor een belangrijk deel uit onderzoek, daarnaast verzorg je behandelingen. Er is veel ruimte voor maatwerk in wat je doet, dus we kunnen aansluiten bij je eigen ervaring en/of wensen. Enkele voorbeelden van vraagstukken waar we ons veel mee bezighouden:

• Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen
• Onderpresteren op school (incl. neuropsychologie, vaak ook jeugd-ggz)
• AD(H)D, ASS, Comorbiditeit
• Intelligentie en onderwijsniveau
• Hoogbegaafdheid (in de ggz)

Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij behandelen ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van meestal individuele psychologische (deel)behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

Waarom kiezen voor De Testpsycholoog?

Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Je krijgt tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij de Testpsycholoog is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

Wat neem je mee?

Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of psychologie afgerond. Het is in je voordeel als je met goede resultaten bent afgestudeerd (met genoegen of cum laude), bij diagnostiek draait het immers vaak om het kunnen maken van goede analyses. Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek, bij voorkeur binnen onze belangrijkste doelgroepen. Bij behandelingen is CGT onze basis en het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en meerjarige werkervaring hebt met CGT. Je bent in het bezit van een SKJ-registratie. 

Wat bieden wij?

Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur in de week in een tijdelijk contract met uitzicht op een vervolgcontract of een vaste aanstelling. Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal € 3.178,- en maximaal € 4.788,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

Solliciteren

Contactpersoon voor deze functie is psycholoog Marcel Jansen, eigenaar De Testpsycholoog. Je reactie kun je per email sturen naar mjansen@detestpsycholoog.nl. Telefonisch kun je informatie inwinnen over de functie bij orthopedagoog Roby Habets, (0412) 250034. 

Ons adres te Zoetermeer: Boerhaavelaan 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.