Als wij testen

Hebben wij graag uw vertrouwen

Het is ons vak om kinderen te testen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich snel op zijn/haar gemak voelt. Alleen dan kunnen kinderen optimaal presteren. Als u wilt kunt u tijdens de test in een aangrenzende wachtruimte blijven, dicht in de buurt van uw kind.

Naast de persoonlijke aandacht die wij uw kind geven bent u ervan verzekerd dat wij werken met hoogwaardig en actueel testmateriaal. De Testpsycholoog beschikt over een ruim aanbod aan tests, waardoor we steeds het best passende pakket kunnen samenstellen. Bij De Testpsycholoog werken medewerkers die lid zijn van het NIP, SKJ en/of het NVO.

Hebben wij graag een goed contact met u

Van het eerste contact via het intakegesprek en de testdag naar de rapportage en de nazorg: kwaliteit en service staan voorop bij De Testpsycholoog. Al het onderzoek wordt verzorgd door universitair opgeleide deskundigen (MSc). Het intakegesprek en de nabespreking zijn zonder kosten. Wij werken vanuit drie kernwaarden die zijn gebaseerd op goede sfeer en uitstekende kwaliteit; u kunt ze lezen op de pagina ‘over ons‘.

Kunnen wij deze onderzoeken voor u verzorgen:

Nederlandstalig:

English / Engelse vlag

English / Engelstalig: